Onze formule

De rust en privacy beleving van PurePoint Natural Restrooms is beschikbaar in diverse opstellingen. In een besloten omgeving waar veel mensen zijn, zoals shopping malls, luchthavens en stations, adviseren wij de bemande Natural Restroom formule. Voor kleinere locaties is er de modulaire onbemande formule, uiteraard wordt ook hier de PurePoint service geboden. Elke toepassing, standaard of maatwerk, geeft de gebruiker een prettige, pure en persoonlijke PurePoint ervaring.

Co Branding

Wij zoeken actief de synergie met de locaties waar wij gevestigd zijn. Samenwerking en verbinding zijn namelijk ook duurzame waarden. Daarom verbinden wij graag onze naam aan de beste plekken van Nederland. Wat goed is, versterkt elkaar.

OPEN VOOR SAMENWERKING

Als u ideeën heeft voor samenwerking met PurePoint, hetzij als opdrachtgever, hetzij als partner, staan we daarvoor meer dan open. Gelijk aan de slag dan maar?

De ontwikkelkracht van Dolmans Groep

De bouw en het onderhoud van PurePoint worden verzorgd door Dolmans Groep. Een veelzijdig en innovatief bedrijf met de hands-on mentaliteit voor een efficiënte, kwalitatieve realisatie, een probleemloze oplevering en een prompte nazorg. Dolmans is gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening en het oplossen van calamiteiten. Ontwikkelen, bouwen, aanpakken, regelen en verbeteren zitten het bedrijf in het bloed.

Dolmans Groep
Lage Dijk-Noord 14
3400 AB IJsselstein
meer info: www.dolmans.com

Dolmans

De soepele service van CWS

CWS-boco International GmbH is gevestigd in Duisburg en is in 15 Europese landen vertegenwoordigd met de merken CWS (sanitaire hygiëne) en/of boco (bedrijfskleding). CWS zorgt dat alle PurePoint-vestigingen tiptop in orde zijn (en blijven) met de beste voorzieningen, apparatuur en supplies. En mensen natuurlijk, want het succes van een innovatief serviceconcept staat of valt met een pro-actieve en soepele dienstverlening. CWS levert de kennis, ervaring en klantvriendelijkheid die nodig is voor een positieve en bijzondere gebruikerservaring.

CWS-boco International GmbH

Franz-Haniel-Platz 6-8

47119 Duisburg, Germany

meer info: www.cws.com