Onze aanpak

Uw eigen PurePoint in 5 stappen.

1. Inventarisatie

De bouw van een PurePoint start met de inventarisatie van uw ambities, de mogelijkheden van uw locatie en de meerwaarde die wij kunnen bieden. Daarbij kijken we naar alle aspecten, zowel vanuit business-, consumenten- als ruimtelijk perspectief.

2. Voorstel op maat

Wij maken op basis van de inventarisatie snel een voorstel op maat. Compleet met ruimtelijke indeling, een overzicht van het assortiment en een operationeel plan. Plus een planning en begroting, die de basis vormen voor een heldere samenwerkingsovereenkomst.

3. Snelle bouw

Het ombouwen van een bestaande faciliteit of het inrichten van een compleet nieuwe Natural Restroom doen wij snel, soepel en goed. Uiteraard met zo weinig mogelijk overlast voor uw klanten en medewerkers.

4. Prettig gebruik

De feel-good ervaring van PurePoint zetten we door in de samenwerking. We onderhouden open en eerlijke relaties met onze opdrachtgevers, met ruimte voor samen ondernemen, ontwikkelen en verbeteren. Plus het plezier van gedeeld succes.

5. Heldere evaluatie

Op gezette tijden evalueren we de resultaten. We rapporteren in klare taal wat er goed gaat of beter kan. Daar halen we weer nieuwe energie en aanknopingspunten uit om de ervaring van uw klanten nóg beter te maken en het onderscheid nog groter.

Nu gelijk de eerste stap zetten?

Neem contact op